sccd, slovak centre for communication and development, slovenske centrum pre komunikaciu a rozvoj
SCCD O nás Novinky Projekty E-learning Archív Knižnica Kontakt

© 2024 SCCD

„Príležitosti, problémy a výzvy v strednej a východnej Európe a na Balkáne“ – taký je názov okrúhleho stola, diskusie, ktorá sa bude konať v rámci festivalu REGIO EARTH. Diskusia bude rozdelená do dvoch častí:

Prvá časť sa uskutoční počas festivalu REGIO EARTH v Novom Sade, 18. júla o 17:00-19:30 hod., kde sa stretnú účastníci projektu Transformatívny prístup k boju proti zmene klímy prostredníctvom ekologického bývania v Bosne a Hercegovine a v regióne západného Balkánu s ostatnými školiteľmi a účastníkmi z regiónu. Účastníci – hlavní rečníci – v krátkosti predstavia svoje organizácie z 5 krajín, z Bosny a Hercegoviny, zo Slovenska, Maďarska, Česka a Poľska, po prezentáciách ktorých bude nasledovať diskusia.

Druhá časť okrúhleho stola sa uskutoční 20. júla o 10-12h v Mošoríne, kde sa bude rozprávať o budúcej spolupráci a možnostiach v neformálnejšom, ale praktickom prostredí.

Po návrate z festivalu budeme informovať o tom, čo bolo zaujímavé, aj s fotografiami.

Link na festival a okrúhly stôl nájdete TU

#Visegrad+ #EcoHousing3C

Projekt je spolufinancovaný vládou Českej republiky, Maďarska, Poľska a Slovenska prostredníctvom vyšehradských grantov z Medzinárodného vyšehradského fondu. Poslaním fondu je podporovať myšlienky udržateľnej regionálnej spolupráce v strednej Európe.

Galéria